Anastasija Pokreščuk (30) ukrajinska influenserka iz Kijeva, je pre samo nekoliko godina je izgledala sasvim prosečno i ni po čemu nije upadala u oči. Međutim, danas je poznata kao zavisnica od plastičnih operacija i žena sa bizarno velikim jagodicama.

Ona gotovo kontinuirano dopunjava svoje jagodice hijaluronskim filerima, a rezultat nije prijatan za oči, mada tvrdi da se njoj dopada. Anastasija je nedavno na društvenim mrežama pokazala kako je izgledala pre 12 godina, a malo je reći da je gotovo sve svoje pratioce ostavila bez teksta.

"Bila si mnogo lepša pre", "Šta si to od sebe napravila?", "Načisto si se upropastila, ovo ti nije trebalo?", "Tada si bar ličila na ljudsko biće", samo su neki od komentara koji su pratioci pisali ispod njene objave.

Izgleda da se Anastasija ne obazire na komentare, govoreći kako joj obrazi i dalje nisu dovoljno veliki i da planira da ih još koji put koriguje.

"Možda mislite da su moji obrazi previše veliki, ali ja smatram da su mali, moram da ih "nadogradim" ponovo, uskoro", rekla je nedavno.

Samo na ovu intervenciju Anastasija je potrošila više od 200.000 dinara. U međuvremenu, doterala je još mnogo toga na licu, stavila je filere u usta, redovno ubruzgava botoks u čelo, ali sve pada u drugi plan zbog jagodica. Nedavno je nabavila "holivudski osmeh", a i preoblikovala je bradu i vilicu.

Anastasija je pre nekoliko meseci izjavila da ne planira da prestane sa "transformacijom" kao i da redovno ubrizgava sama sebi injekcije filera u lice. Što veći obrazi, to je njen cilj. Očigledno da ova Ukrajinka nema nameru da stane, iako joj prijatelji savetuju da prestane da iništava svoje telo.