Pevačica Majli Sajrus, bivša tin zvezda koja je bila idol mnogim tinejdžerkama kao Hana Montana u istoimenoj Diznijevoj seriji, prošetala se u ekstravagantnom izdanju po Bevrli Hilsu, pa je tako mnogi nisu ni prepoznali.

Pevačica i glumica koja je još kao devojčica uletela u šou-biz, godinama se pokušava otarasiti imidža slatkice iz popularne serije 'Hana Montana'. Vremenom je nanizala osim različitih skandala i popriličan broj tetovaža koje rado pokazuje u smelim modnim kombinacijama.

Odevena u crni top bez rukava i neobične satenske pantalone s brojnim remenima sa strane ćerka kantri zvezde Bilija Reja Sajrusa više je izgledala poput nekog rokera iz 80-ih.

majli sajrus
Rachpoot/BRIS/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Najviše komentara izazvala je njena stepenasto ošišana frizura 'fudbalerka', pa su je mnogi usporedili i s Bon Džovijem i Tajger Kingom...

Majli (28) je u martu proslavila 15 godina otkako je 2006. počela da snima Diznijevu hit seriju 'Hana Montana', što je bila prekretnica za njenu karijeru.

Serija se s velikim uspehom prikazivala od 2006. do 2011., a mlada zvezda je osim brojnih fanova, zaradila i svoje prve milione.

Glumica i pevačica krajem prošle godine objavila album 'Plastic Hearts' inspirisan rokom koji je popratila i transformacija imidža.

Sajrusova koja je bila u kraćem braku s glumcem Liajmom Hemsvortom, nedavno je uslikana u društvu britanskog muzičara Jangblada, a spekuliše se da među njima ima nešto više od prijateljstva.