Madalina Dijana Genea jedna je od najpoželjnijih žena na svetskoj javnoj sceni. Ova lepotica je poreklom iz rumunske Slatine, a već je 17 godina na manekenskoj sceni. Osim što je radila revije širom sveta, Genea je poznata i po svojim vezama sa slavnim frajerima poput Leonarda Di Kaprija, Džerarda Batlera i bogatog trgovca umetninama Vita Šnabela.

Karijeru je započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije oduvek izgledala ovako. Otkako je postala poznata, uradila je dosta estetskih korekcija. Mnogi su joj to zamerali, ali jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući tome očarala mnoge poznate muškarce.

Bavila se baletom sedam godina, i zbog toga je bila izabrana da učestvuje u italijanskoj verziji Plesa sa zvezdama, a takođe se pojavila i u spotu operskog pevača Erosa Ramazzottia. Madalena je otkrila da je i dan danas nesigurna u vezi svog izgleda, a da brine bez razloga možete zaključiti po njenim fotografijama.

Inače, Genea se osim u manekenstvu okušala i u glumi, a zbog izgleda mnogi je nazivaju i novom Sofijom Loren. A sada će imati još jednom priliku da pokaže svoju lepotu svetu. Trenutno se u Italiji snima kriminalistička biografija "House of Gucci".

Radnja se temelji na romanu "Kuća Gucci: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi" autorke Sare Grej Forden koja govori o bivšoj supruzi Mauricija Gučija, Patriciji Ređiani, koja je optužena da je 1995. organizovala njegov atentat na stepenicama kancelarije.

Madalina Genea
Giandomenico D'Angelo / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U novom filmu glavne uloge tumače Adam Drajver, Ledi Gaga i Džared Leto, a sada su na set stigli i Al Paćino u pratnji lepotice Madaline. Ovakva glumačka postava obećava jako dobru filmsku priču.