Popularna pevačica Ledi Gaga uglavnom je mnogima poznata kao kraljica "bizarne" mode i specifičnog stajlinga, a uprkos tome što je već godinama viđamo u otkačenim modnim izdanjima, ovog puta je iznenadila elegantnim stilom i stajlingom u kakvom nismo mogli često da je vidimo.

Iako je slavu stekla kao pevačica, Gaga se oprobala i u svetu glume, pa je tako glumila  u filmu "Zvezda je rođena" sa Bredlijem Kuperom, a sada nastavlja sa filmskom karijerom. Naime, Ledi Gaga se trenutno nalazi u Rimu, gde snima film u životu modne dinastije Guči.

Gaga će u pomenutom filmu glumi Patriciju, bivšu suprugu Mauricija Gučija, koja je 18 godina provela u zatvoru jer je angažovala plaćenog ubicu da ubije njenog bivšeg muža 1995. godine.

Ledi Gaga
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Režiju potpisuje Ridli Skot, a pored Gage u njemu će još glumiti Robert De Niro, Džared Leto, Al Paćino i Adam Drajver.

Pevačicu su u Rimu paparaci uslikali u elegantnom Max Mara kaputu u kamel boji. Tu su bile statement cipele, detalj u vidu belih rukavica, ali i torba Celine. Sve je upotpunila elegantnom punđom, dok je na licu imala zaštitnu pamučnu masku koje su neizbežne zbog pandemije.

Gaga je nedavno takođe uslikana na ulicama Rima, a zbog stajlinga i maske na licu, gotovo da je niko nije prepoznao. Nema sumnje da se pevačica maksimalno uživela u ulogu, te je tako promenila svoj modni stil, a ostaje da vidimo da li će mu ostati verna, ili će nastaviti s eksperimentisanjem po kom je inače bila poznata.