Slavna holivudska glumica Anđelina Džoli nedavno je nakon duže medijske tišine dala veliki intervju za britanski "Vogue" u kojem je otvoreno progovorila o majčinstvu, ali i otvorila vrata svog raskošnog imanja u Los Anđelesu.

Anđelina je tada otkrila da sebe ne doživljava kao tradicionalnu majku koja ostaje kod kuće sa svojom decom i da joj mirno sedenje kod kuće nikada je išlo za rukom. Ona je istakla da joj sve šestoro dece pomaže u majčinstvu, a malo nakon intervjua internet se prisetio glumice pre nego što je postala poznata.

Naima, na internetu je osvanula fotografija mlade Anđelina Džoli, koja je navodno snimljena pre nešto više od 25 godina. Internet je bio mahom oduševljen prirodnom lepotom Anđeline, a jedan od komentara koji je dobio najviše lajkova je vrlo kratak i jasan: "Ovo je najlepše ljudsko biće u istoriji!" Slika je za kratko vreme postala viralna.

Glumica je rekla da su je njena deca na neki način izlečila i pomogla joj nakon nekoliko teških godina koje su iza nje, naročito posle razvoda od Breda Pita.

Podsetimo, Anđelina i Bred ovih dana vode novu bitku. Naime, Anđelina je u prošlosti optužila svog bivšeg muža Breda Pita (57) da je bio nasilan prema njihovom sinu, tinejdžeru Medoksu, 2016. godine tokom leta u privatnom avionu, a izvori bliski Bredu su sve porekli u to vreme.

"The Sun" je potvrdio da je Anđelina popunila nove papire na sudu 12. marta ove godine i ponudila dokaz povodom navodnog nasilja u porodici, a sada je i njihovo jedino punoletno dete svedočilo protiv oca. 

anđelina džoli i bred pit
- / Backgrid USA / Profimedia 

Džolijeva je prošlog petka podnela nove dokaze sudu u kojima Pita optužuje za porodično nasilje. U dokumetima se navodi da su glumica i njihova deca, Medoks, Paks, Zahara, Šilo i blizanci Knoks i Vivijen, spremni da ponude dokaze u prilog tvrdnjama protiv Pita.

U novembru 2016. godine je potvrđeno da je Bred Pit oslobođen optužbi od Odeljenja za decu i porodicu u Los Anđelesu, nakon što su istražili navodno zlostavljanje dece. Nakon navodnog incidenta između Pita i Medoksa u porodičnom privatnom avionu, zvanični razgovori obavljeni su s Pitom, Džoli i njihovo šestoro dece. 

Izvor blizak glumcu je novi dokument Anđeline Džoli ovih dana okarakterisao kao još jedan pokušaj niskog udarca s ciljem da dobije bitku na sudu i starateljstvo nad decom.

anđelina džoli
Shutterstock