Američka pevačica Majli Sajrus (28) ako je verovati najnovijim paparaco fotografijama ima novog dečka ekscentričnog muzičara Jangblada (23) iz Velike Britanije.

Naime, Majli je uslikana u veoma prisnom izdanju sa mlađim muzičarem u jednom restoranu u Los Anđelesu, gde su im društvo pravili prijatelji.

Majli nije mogla da skine svoj pogled, ruke i usne sa Jangblada i sve vreme mu se umiljavala i smeškala. Njih dvoje su prvo sedeli razdvojeni, ali kako se veče privodilo kraju oni su se osamili i postali veoma prisni, a zatim ju je roker nežno pomazio po licu. Jangblad je odmarao svoje noge na Majli dok se ona igrala sa njim, a pevačica sve vreme nije skidala osmeh sa lica.

majli sajrus sa deckom
GIO/BONI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Imamo li novi par na sceni? "- pitaju se fanovi nakon novih paparaco fotografija koje su obišle svet.

"Iju nije valjda sa njim?", "Lik je odvratan", "E baš su se našli", "Jaooo oduševljena sam", glasili su komentari fanova.

Inače Jangblad čije je pravo ime Dominik Ričard Harison je pevač, kompozitor i glumac iz Engleske. Poznat je po svom ekscentričnom stajlingu. Njegova pesma "King Charles" označena je kao protestna pesma za obespravljenje radničke klase.

Majli iza sebe ima brak sa poznatim glumcem Lijamom Hemsvortom. U avgustu je postalo poznato da je pevačica raskinula sa Kodijem Simpsonom sa kojim se zabavljala skoro godinu dana. Vest o raskidu umetnice stigla je uoči izlaska novog singla, u kom ona peva da ne pripada nikome.