Ben Aflek (48) oduvek je važio za jednog od najlepših glumaca na svetu, i pored toga što ima veoma uspešnu karijeru i kao producent i kao pisac scenarija.

Ono zbog čega se poznati glumac sve češće nalazi u novinskoj štampi i medijima, nije uspeh nekog njegovog novog filma već njegov privatan život. Naime, Ben je nedavno raskinuo svoju vezu sa glumicom Anom de Armas i čini se da on nikako ne može da se pomiri sa tim i da mu taj raskid jako teško pada.

Iako su svi mediji prenosili kako se glumac konačno izborio sa depresijom zbog raskida, kada je bio vidno smršao, pustio kosu i bradu, po najnovijoj fotografiji reklo bi se da se Ben opet poprilično zapustio. Početkom januara mediji su pisali da je glumac konačno krenuo sa promenama na bolje, ali slika koja je juče uslikana govori suprotno.

Ben aflek
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, Ben je uslikan u Santa Moniki, sa sinom Semjuelom kog je vodio na čas plivanja.

Iako u nekim momentima nasmejan, i to dok je pričao na telefon, Aflek je mahom delovao nezadovoljno, sa zapuštenom frizurom.

Podsetimo, Ana i Ben raskinuli su, prema navodima svetskih medija, u decembru 2020. godine. Još je šokantnija informacija da je holivudski par raskinuo preko telefona i da razgovora uživo nije ni bilo, a mnogi tvrde da je upravo razlika u životnom dobu doprinela raskidu. Ben već      i troje dece, dok Ana želi da ostvari svoju porodicu.

Prijatelji su Afleku savetovali da radi na sebi i prestane da ulazi u intenzivne veze koje propadnu čim završi "razdoblje medenog meseca". Aflek i de Armas su poslednji put u javnosti viđeni zajedno 28. novembra 2020. godine, a strani mediji pišu da će biti neprijatno kada će morati da promoviše u avgustu erotski triler "Deep Water" koji ih je i spojio. Naime, u njemu tumače par i zaljubili su se na snimanju i u pauzama kada su zajedno pili kafu.

ben aflek
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvor blizak Benu je rekao da ga je raskid s Anom toliko pogodio da želi u budućnosti da bude sam i precrtao je nežniji pol.

I dok slavni glumac još uvek tuguje za bivšom devojkom, Ana de Armas punom parom radi na novom filmu, a za potrebe uloge u špijunskom trileru "The Gray Man" skratila je svoju dugu smeđu kosu u popularnu bob frizuru sa šiškama.

Mnogi ovo povezuju i novim poglavljem u njenom životu u kom više nema mesta za Bena. Prema navodima medija upravo je glumica bila ta koja je odlučila da je kraj.