Da je upravo lepa glumica Ana de Armas bila ta koja je krajem prošle godine okončala vezu s holivudskom zvezdom Benom Aflekom jasno je bilo od početka, a najnovijim fotografijama nastalima na filmskom setu dodatno je pokazala kako uživa u životu. Naime, sve do poslednjeg trenutka činilo se kako su Ana i 16 godina stariji Aflek sve zaljubljeniji i da možda razmišljaju i o braku, kad je odjeknula vest da je njihovoj ljubavi došao kraj.

I dok slavni glumac još uvek tuguje za bivšom devojkom, Ana de Armas punom parom radi na novom filmu, a za potrebe uloge u špijunskom trileru "The Gray Man" skratila je svoju dugu smeđu kosu u popularnu bob frizuru sa šiškama. Fotografijama novog imidža pohvalila se i na svom Instagram profilu, a usput je otkrila i par detalja sa samog seta, ali i opuštanja u pauzama snimanja.

Na fotografijama, ali i videima sa snimanja jasno je da kubansko-španska glumica ima scene koje uključuju pucanje iz pištolja, ali i poneki krvavi obračun. Inače, film "The Gray Man" zasniva se na prvoj knjizi iz serijala Marka Greneja, a u njemu se okupila i zaista impresivna muška glumačka postava.

Tako su se u glavnim ulogama našli i miljenici žena Rajan Gosling, zvezda serije "Bridgerton" Redži-Žan Pejdž i Kris Evans. Jasno je i da Ana de Armas tumači glavnu žensku ulogu, ali u knjizi koja je poslužila za inspiraciju filmu nema važnih ženskih likova, tek će se na velikom platnu videti o kakvoj je ulozi reč.

Više nego samim ulogama Ana de Armas u žižu je interesa javnosti došla upravo zbog ljubavne veze s Benom Aflekom koja je potrajala godinu dana, a upravo je glumica bila ta koja je odlučila da je kraj. Par je poslednji put viđen zajedno krajem novembra prošle godine i od tada se njihovi putevi razilaze.

ben aflek
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Doduše, biće zanimljivo videti kako će zajednički u avgustu promovisati erotski triler "Deep Water" na čijem su se snimanju i zaljubili. Ben i Ana u filmu takođe glume par, a svojevremeno su otkrili kako je njihova ljubav planula na snimanju, ali i u pauzama kad su zajedno ispijali kafu.

Baš poput Afleka, i glumica iza sebe ima jedan propali brak. I dok je on s koleginicom Dženifer Garner proveo u braku 13 godina i roditelji su troje dece, Ana je svoj brak sa španskim rediteljem i glumcem Markom Klotetom okončala 2013. nakon samo dve godine zajedničkog života.