Čini se da je Aleks Rodrigez bio u dobro raspoloženju iako su mediji preneli da je raskinuo veridbu sa Dženifer Lopez, što je par demantovao. Naime, u petak je kao bomba odjeknula vest da je Aleks prevario Džej Lo sa rijaliti zvezdom, a samo dan nakon toga, bivši bejzbol igrač je viđen u Majamiju.

Paparaci su ga uslikali prilikom odlaska u teretanu, prilikom čega su ga novinari pitali da li su se on i Džej Lo razišli, međutim Aleks je ignorisao ovo pitanje. Usledilo je novo pitanje da li je samac, na šta je usledio kratak i jasan odgovor: "Ne".

Istog tog dana Dženifer i Aleks su dali izjavu za javnost negirajući da se se rastali.
"Svi izveštaji i navodi su netačni, nismo prekinuli samo radimo na nekim stvarima", glasilo je njihovo obaveštenje koje su poslali medijima.

Aleks Rodrigez
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tokom interakcije sa fotografom u Majamiju, gde inače poznati par i trenutno živi, Rodrigez je razgovarao telefon. Na konstantno ispitivanje radoznalog paparaca Aleks se obratio svom sagovorniku sa druge strane veze.

"Sačekaj, nazvaću te malo kasnije dušo", rekao je pozivaocu kojeg nije hteo da otkrije. Na pitanje da li je to bila Dženifer, penzionisani bejzboj igrač se samo nasmejao. Izvor blizak paru otkrio je kako Aleks ubeđuje latino divu da pokušaju da izglade stvari u njihovoj vezi.

"Dženifer želi sebi da da malo vremena da razmisli o njihovoj budućnosti", rekao je izvor i dodao:

"Njih dvoje zajedno imaju nekoliko investicija, a i njihova deca veoma su bliska, i Dženifer daje sve od sebe da veza opstane".

Podsetimo u medijima je odjeknula vest da je Džej Lo raskinula veridbu sa Aleksom, a kao povod za to je bilo njegovo navodno neverstvo. Vezi je presudilo Rodrigezovo dopisivanje i video pozivi sa Medison Le Kroj, zvezdom rijalitija “Southern Charm”.

Sportista u penziji trenutno boravi u Majamiju gde se priprema za praćenje predstojeće bejzbol sezone, dok Dženifer snima novi film u Dominikanskoj Republici.