Poznati holivudski šmeker Ben Aflek, u više prilika uhvaćen je više puta budnim okom paparaca u ne baš tako reprezentativnim izdanjima. 

Glumac je teško podneo, najpre razvod braka sa Dženifer Garner, nakon čega se odao drogi i alkoholu, a potom ga je dokrajčio i nedavan raskid veze sa lepom Kubankom, Anom de Armas. Nakon toga, u medije su često stizale fotografije oskarovca na kojima je uvek u ruci bocu alkohola, dok je ujedno izgledao ispijeno i bledo.

Strani mediji su prenosili da se Ben "tešio" brzom hranom i alkoholom, dok su njegovi prijatelji komentarisali da ga je raskid toliko pogodio da je rešio da u budućnosti precrta ženski rod.

- Shvata da mu je bolje da neko vreme bude sam. Ako se ne dogodi neko čudo i Ana se ne vrati tražeći drugu priliku. Planira sebe i svoju decu da stavi u prvi plan radije nego da započinje nove ljubavne veze. Njegovi prijatelji se šale da se zavetovao na celibat. Ostaje da vidi da li će stvarno ostati dugo sam, ispričao je jednom prilikom izvor blizak Benu za strane medije.

Međutim, konačno je došao trenutak da slavnog glumca vidimo u mnogo boljem izdanju. 

ben aflek
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, paparaci su Bena uslikali na snimanju novog filma "The Tender Bar", a mnogi su prokomentarisali da izgleda bolje nego predhodnih dana. Dramu koja je pisana po istoimenim memoarima režira niko drugi do Džordž Kluni. 

Kako su se pojavile slike u medijima, komentari na Tviteru išli su u korist slavnog glumca: "Konačno izgleda bolje", "Sjajan glumac, samo mora da se dozove pameti", "Drago mi je da je krenuo dalje", "Ima još ribe u moru Ben"... 

Ben Aflek
Shutterstock 

Inače je poznato da Oskarovac neretko koristi iskustva iz svakodnevnog života kako bi bio bolji glumac. Ipak, nadamo se da je konačno završio sa danima čemera i da će nastaviti život sa osmehom na licu.