Ben Aflek (48) i Ana de Armas (32) nedavno su raskinuli nakon godinu dana veze, a sada se može videti ogromna razlika u izgledu slavnog glumca pre i posle emotivne veze sa lepom Kubankom.

Holivudski glumac se teško nosi s raskidom, smršao je, pustio kosu i bradu, a iz kuće ne izlazi, osim kako bi pokupio brzu hranu.

Deo javnosti smatra da je bolje da se Oskarovac teši brzom hranom nego alkoholom. Izvor blizak Benu je rekao da ga je raskid s Anom toliko pogodio da želi u budućnosti da bude sam i precrtao je nežniji pol.

- Shvata da mu je bolje da neko vreme bude sam. Ako se ne dogodi neko čudo i Ana se ne vrati tražeći drugu priliku. Planira sebe i svoju decu da stavi u prvi plan radije nego da započinje nove ljubavne veze. Njegovi prijatelji se šale da se zavetovao na celibat. Ostaje da vidi da li će stvarno ostati dugo sam - ispričao je izvor blizak Benu za strane medije.

Prijatelji su Afleku savetovali da radi na sebi i prestane da ulazi u intenzivne veze koje propadnu čim završi "razdoblje medenog meseca". Aflek i de Armas su poslednji put u javnosti viđeni zajedno 28. novembra 2020. godine, a strani mediji pišu da će biti neprijatno kada će morati da promoviše u avgustu erotski triler "Deep Water" koji ih je i spojio. Naime, u njemu tumače par i zaljubili su se na snimanju i u pauzama kada su zajedno pili kafu.

"UOPŠTE NE IZGLEDA ZDRAVO" Slavnog šmekera su uništili alkohol i kocka, a raskid sa Bondovom devojkom ga je dokrajčio
Shutterstock 

Inače, poslednja Benova objava u ponedeljak na Instagramu je malo zabrinula javnost. Pozirao je s Metom Dejmonom u dobrotvorne svrhe i neki njegovi pratioci su primetili da je smršao uprkos tome što ga gledamo kako stalno nosi neku hranu u svoj dom.

"Ben izgleda dosta tužno i neraspoloženo", "Da li je Ben dobro? Izgleda mi malo mršavo", "Gde su mu nestali obrazi?", "Uopšte ne izgleda zdravo ovde", "Bene, zašto si tako mršav?", komentarisali su fanovi.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas