Starleta Blek Čajna s godinama je postala poznata kao žena koja ne može da smisli Kardašijanke. Iako je bila verenica njihovog brata Roba s kojim je i dobila dete, rat je krenuo još i pre toga kada joj je Kajli navodno otela dečka, repera Tajgu.

A iako ih ne voli, na izgledu im itekako zavidi, a jasno je kao dan da je plastičnim operacijama pokušala da dobije zadnjicu poput njihove. Međutim, to joj baš i nije pošlo za rukom jer kada na paparaco fografijama pogledate kako to izgleda, sigurno vam ne prija za oči.

Pored zadnjice, strani mediji navode da je Čajna radila nos, popunila usta, jagodice, ugradila silikonske implatne u grudi, kao i da se podvrgla liposukciji.

blek čajna
JACK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, kratka romansa Roba Kardašijana ispostavila se kobnom po njegovo mentalno stanje. Sve je počelo početkom 2016, kada je počeo da se zabavlja sa njom, uprkos činjenici da je bilo poznato da su joj novac i slava na prvom mestu, te da ona mrzi njegovu porodicu. Ipak Rob je zažmurio na ove prepreke i već posle tri meseca veze ju je zaprosio!

Ubrzo nakon toga obelodanili su da će postati roditelji, u septembru se rodila Drim Kardašijan. Nakon samo tri meseca par je objavio da se razilazi, a Rob je kao razlog naveo sve češće varanje njegove izabranice.

rob kardašijan i belk čajna
Mariotto/Fresh / INSTAR Images / Profimedia 

Iako je Blek Čajna ubrzo nastavila sa svojim životom i našla novog muškarca Roba je ovaj raskid bacio u ponor.