Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, objavila je atraktivnu fotografiju na Instagram profilu na kojoj su u prvi plan dospele njene grudi. S obzirom na to da grudima koje joj je majka priroda dodelila nije bila zadovoljna, Zorana se podvrgla operaciji u kojoj se masno tkivo vadi iz butina, u njenom slučaju, i stavlja u grudi.

Zorannah se ne štedi da nam svakodnevno pokaže ono što većini "bode" oči, a to je defintivno njeno bujno poprsje. Koliko voli da intrigira i iznenađuje javnost pokazuju provokativne slike na njenom Instagram profilu, a zanimljivo je da je na poslednjij fotografiji ukinula komentare. Verovatno nije želela da čita negativne komentare na račun njenog izgleda, što se desilo na prethodnoj objavi.

Zorannah nam je pokazala rezultat nakon druge operacije, a nema sumnje da je zadovoljna svojim novim dekolteom, što je već i isticala. Veličina njenih grudi sada je za neke ogromna i nepotrebna. A takvi komentari se samo nižu ispod svake slike u kojoj su one u fokusu.

"Je l' beše stavila šestice da bi bile spojene?", "Grudi užas, veće od glave. Nesrazmerno skroz, očajno!" , "Prošle grudi su ti bile ekstra, ovo ti je samo upropastilo izgled. Ako je tebi ovo ok...poštujem." "Opet su te prevarili, nema ništa gore od žene sa napumpanim usnama i silikonima u grudima"... samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Nakon prve operacije na svom Instagram profilu objasnila je zašto se odlučila za ovaj korak.

"Moje grudi su i dalje relativno male. Stavila sam najmanje moguće za moje telo, a razlog je bio jednostavan. Ne nosim brushalter nikada i gravitacija je odradila svoje. Da bih nastavila da ga ne nosim, morala sam da uradim ovo", rekla je tada Zorana. Ipak, nije bila zadovoljna krajnjim rezultatom, pa se tako za drugu operaciju odlučila zbog asimetrije grudi, a najviše zbog razmaka između grudi koji je bio 6,5 cm, a ne bi trebalo da prelazi 2cm. Takođe, prvom operacijom nije postigla efekat kakav je želela. Grudi su joj izgledale prirodno, bile su meke na dodir, a ona je želela čvrste grudi koje mogu da stoje bez podrške grudnjaka, što je na kraju nije dobila, a to potvrđuje i fotografija iznad. 

Iako je ranije izjavljivala kako voli svoje male grudi, ipak se odlučila za silikone. Uz savete doktora, odlučila se za veće implante kako bi što više popunila grudni koš sa strane i smanjila razmak između grudi, a to je i objasnila jednom prilikom.

"Morala sam da ugradim ogromne silikone. Ja sam htela manje, ali pet doktora mi je reklo da stavim velike zbog moje konstitucije", objasnila je Jovanovićeva.

Ono po čemu je ostala zapamćena od početka pojavljivanja jeste manekenski izgled koji je negovala godinama, a sada, nekoliko godina kasnije njene želje su se znatno promenile. 

Već godinama se šuška da ovo nije sve od njenih operacija, već da je korigovala nos, kao i jagodice, ali i da redovno ide na tretmane botoksom. 

Ono što je priznala to je da je uvećala usta hijaluron, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Blogerka nekad i sad