Andrea, inače studentkinja nemačkog, nedavno se podvrgla povećanju grudi i za sada nosi E korpu, ali već najavljuje da se tu neće zaustati i da želi da ima još veće grudi.

Ona je rezultate operacije pokazala i na svom Instagram profilu, podelivši niz fotografija na kojima pozira obučena samo u grudnjak.

Andrea je do sada ubrizgavala hijaluron u usne ukupno 20 puta, a tvrdi da će to raditi svaki put kada počnu da se smanjuju.

Smela dama iz Sofije je do sada na povećanje usana potrošila malo bogatstvo, a trenutno ima više nego tri puta veća usta u odnosu na njihovu prirodnu veličinu.

"Sviđaju mi se moje usne sada više nego ranije, osećam se odlično i srećna sam s njima", izjavila je ova 24-godišnjakinja još 2019. i dodala da ima veliku podršku svojih pratilaca sa Instagrama.

Bizarnu transformaciju počela je ​​2018. godine i kaže da od obožavalaca dobija komplimente za svoje ogromne usne. Međutim, na njenom Instagram profilu mogu se pročitati brojni negativni komentari. 

Na njenom Instagram profilu mogu se videti i njene fotografije pre transformacije, koje su dodatni dokaz tome da je njena odluka potpuno suluda.