Pre izvesnog vremena, pisali smo o Zorani Jovanović koja je jednom prilikom snimila video na temu svojih grudi. Ona je tada objasnila zašto nije zadovoljna veličinom i izgledom svog grudnog koša.

„Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam želela što manji implant, a plastični hirurg me je savetovao da ide sa 450 do 500. Mislila sam da će mi grudi biti veličine glave. Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam, naravno, morala da isteram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6,5 cm iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška“, objasnila je tada Zorannah.

Iako je možda mnogi osuđuju zbog toga što je ovoga puta objavila dva vloga na temu operacije novih grudi, od kojih je jedan snimljen direktno iz bolnice, devojke koje prate Zoranu bile su zahvalne zbog iskustva koje je blogerka podelila sa njima.

Naime, Zorani je masno tkivo vađeno iz nogu kako bi dobila grudi koje je zamislila.

„Masno tkivo su mi vadili iz nogu jer iz stomaka nisu imali šta da mi izvuku. Rekli su da ako mi izvuku iz stomaka, da će mi koža biti smežurana. Izvukli su iz unutršanjih delova butina i taj deo me boli kao da je jača upala mišića što je dobro, jer kad sam prošli put vadila iz stomaka, bilo je baš bolno. U svakom slučaju mobilna sam, boli me ali nije strašno. Imam bolove ali nije da umirem“, rekla je Zorana a potom objasnila kako se oseća dan nakon operacije:

„Pila sam lekove za bolove i za spavanje. Dosta sam želela da spavam. Sama se dižem iz kreveta, ne treba mi ničija pomoć što je razlika u odnosu na prošli put. Lakše mi je kad me neko malo gurne ali mogu sama. Ako naglo ustanem, malo mi se zamanta, ali to je normalno. Naduvena sam od anestezije, i lice i stomak, ali deo na nogama iz kog su mi vadili masno tkivo je dosta modar. Preživela sam, to je najbitnije. Imam osećaj kao da mi slon sedi na grudima ali to je normalno“, rekla je ona.