Popularna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno je otkrila da će pokrenuti sajt na kom će biti ekskluzivan sadržaj koji će se naplaćivati. Nakon što su se pokrenule glasine da će Zorana objavljivati provokativne fotografije, blogerka je odlučila da objasni o čemu se radi:

„Ne otvaram nalog na sajtu za odrasle, moj sajt će biti na mom starom blogu. Nisam ja došla na tu ideju, nisam ja razmišljala o tome, zvala me je jedna američka agencija. Taj čovek je jako ozbiljan, poslao mi je celu svoju biografiju, CV, radio je sa nerealnim kompanijama. Dakle, vi platite da se pretplatite i za taj osnovni paket imate određeni sadržaj. Ako ja, na primer, želim da pričam o depresiji, što nije nešto što bih baš želela da podelim sa svima, stavim da taj video košta malo više. Ko želi da sluša na tu temu i ko želi da ga plati, dobrodošao je da to uradi“, rekla je Zorana i dodala:

„Ja mogu da okačim i golu fotografiju ako želim, ali iskreno, to nije moj fazon, da kačim golotinju i takav sadržaj. Ne znam na šta ja vama ličim, da li vam ja delujem kao takva osoba? Ja želim da se taj sajt bazira na kratkim videima. Sve bi bilo na engleskom, o nekim stvarima koje se dešavaju iza scene, o temama za koje ne bih volela da se provlače po novinama, jer, kao što rekoh - to je ekskluzivan sadržaj i pisaće da ćemo tužiti ako izađe bilo gde u novinama. Upravo je poenta da ljudi plate za to, a ne da mogu da pročitaju u novinama“, rekla je Zorannah.