Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, do nedavno se baškarila u Majamiju sa drugaricama, odakle je svakodnevno izbacivala gomilu fotografija iz ludog provoda. 

Ipak, ono što "bode" oči je defintivno njeno bujno poprsje, koje se ne libi da pokaže u brojnim izazovnim autfitima. 

Očigledno je da su novi impanti bili pun pogodak, jer sada zahvaljujući njima, dobija više poslovnih ponuda da reklamira haljine sa dubokim izrezima i seksi kupaće kostime. Samim tim, puni se i njen bankovni račun. Dakle - em putuje, em zarađuje.   

- Zorana je na putovanje ovog puta otišla sa skoro deset kofera kako bi izreklamirala sve stvari za koje joj je plaćeno. Uživa i putuje, a za fotke iz egzotičnih krajeva još zgrće i pare. Pritom, više novca dobija kada je slika koju postavi na Instagram sa neke dalje destinacije, a za samo jednu objavu ume da uzme hiljade evra. Ispade da što više Zorana putuje, to je bogatija - otkrio je izvor za Blic i dodao da joj nakon operacije raste i broj pratilaca, a samim tim, dobija i više poslovnih ponuda.

Ipak, kada se pogleda analiza, primećuje se da je Zorannah zapravo izgubila preko 2000 folovera u predhodnih mesec dana. 

Statistika profila, Zorannah
socialblade.com Statistika profila, Zorannah

Ali, ruku na srce, verujemo da su u pitanju lažni profili koje Instagram već mesecima gasi. Sa druge strane, ne može se osporiti media engagment, koji je znatno veći nego u mesecima pre, što samim tim znači da Zorannah izbacuje više postova, a samim tim i više proizvoda "prodaje". 

A pogotovo od kada je uvećala grudi. Zahvaljujući tome, čak i tokom pandemije, nema problema sa biznisom. Zbog bujnog poprsja sada je angažuju brojni brendovi, a samim tim raste joj i zarada. 

Ovog puta tokom baškarenja u Majamiju ima da inkasira milione. Svu tu garderobu koju treba da izreklamira ponela je sa sobom i gotovo svakodnevno kači storije i objave gde brendove koji joj plaćaju i reklamira. To je jedino što je od nje zahtevano. Svoju popularnost na društvenim mrežama, gde je prate mahom tinejdžerke, maksimalno koristi, i omogućava joj lagodan život - dodaje izvor.

Influenserka je prvi put povećala grudi 2018. godine. Tom prilikom je rekla da su joj grudi i dalje relativno male, te da je stavila najmanje moguće implante. Razlog je, kako tvrdi, bio jednostavan. S obzirom da nikada ne nosi brusthalter, gravitacija je odradila svoje. Da bi nastavila po starom, odnosno, da ga i dalje ne nosi, morala je da ugradi implante, napisala je tada na Instagramu. 

Ipak, Zorannah se odlučila na zamenu silikonskih implantata jer nije bila zadovoljna kako su joj grudi izgledale. Na svom Youtube kanalu otkrila je da je imala problem asimetrije, ali da je rešenje ovog problema bio komplikovani operacijski zahvat, od kog je zgodna brineta ipak rešila da odustane.

- Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam želela što manji implant, meni je plastični hirurg savetovao da ide sa 450 do 500, ja sam mislila da će mi grudi biti veličine glave. Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da isteram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6, 5 cm iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška - navela je u videu Zorannah. 

Zorannah operacije zarada
screenshot instagram 

Njene grudi su nakon prve operacije izgledale prirodno, a operacijom je želela da postigne sasvim drugačiji efekat. Želela je čvrste grudi, što na kraju nije dobila.

- Ja sam samo želela male okrugle grudi koje stoje čvrsto gore. Kao što vidite moje grudi su jako prirodne, jako mekane, na dodir ne možete ni da kažete da imam implant i to je super za nekoga ko želi prirodne. Međutim, ja to nikada nisam htela i ja sam bukvalno uradila tu operaciju da bih imala grudi koje stoje gore.

Nakon druge operacije je otkrila da su joj vadili masno tkivo iz butina, da bi joj popunili ono što ne valja u poprsju, te da je sada konačno zadovoljna kako joj grudi izgledaju.  Ipak, operacije grudi jedine su koje je Zorannah priznala, pored korekcije usta silikonom.  Godinama se šuška da je popravila nos, kao i jagodice, tetovirala obrve, nadogradila veštačke trepavice i kosu, ali i da redovno ide na tretmane botoksom. 

Kada pogledate Zoranine stare fotografije, promena je evidentna. 

Videćemo šta će sve lepa brineta da menja u budućnosti, a do tada možemo samo da se pitamo da li svoju lepotu duguje plastičnom hirurgu ili je ipak sve to rezultat veštih ruku šminkera.