Ako je neko stalno pred kamerama, izložen fotografisanju, pogledima drugih to su influenserke. One su na neki način i primorane da mnogo više vode računa o tome kako izgledaju i kako će se pojaviti u javnosti. Mnoge od njih se bave modom i lepotom, pa im nije strano da često posećuju razne salone za ulepšavanje.

Danas smo hteli da saznamo koje frizere posećuju naše domaće influenserke i ko je zaslužan za njihove dobre frizure.

Zorana, nekada dugogodišnja plavuša, a sada već neko vreme brineta uvek ima dobro isfeniranu kosu isavršene talase, a ovde je stavila i nadogradnju. Salon koji ona posećuje je Srđan Hair Studio.

Novosađanka Ena obožava nadogradnju. Iako sada ima prirodno kratku kosu (i stoji joj odlično), ona svoju dužinu stalno menja i za to je zaslužan salon Studio Extension.

Influenserka Anastasija, ujedno i mlada mama, pored svih obaveza uspeva da izgleda fantastično, posebno kada se radi o njenoj kosi. Njeno omiljeno mesto već duže vreme je salon lepote Bellezze.

Sara ne voli mnogo da eksperimentiše sa šišanjem, ali je nedavno izvukla svetlije pramenove kose. Međutim, ona nas uvek iznenadi sjajnim frizurama, a sve to radi u salonu Loft Parrucchieri koji drži sjajna Maja Stanišić.

Mlada Anastasija voli plavu kosu čija boja varira od med plave do platinasto plave. TAkođe, voli da eksperimentiše sa dužinom, a  ekstenzije sa njenog poslednjeg posta na Instagramu je radila u salonu Srđan Hair.