One su uvek u žiži javnosti, aktivne su svakodnevno na mrežama i stalno nam predstavljaju nešto novo. Njihov posao između ostalog znači i to da su konstantno izložene novim kozmetičkim proizvodima. A kao što znamo, noviteti, izmenjena pakovanja, poboljšane formulacije i novi brendovi se pojavljuju iz sata u sat i to više niko ne može da isprati.

Zato smo svratili na profile nekih od naših najuticajnijih devojaka da vidimo šta one vole da koriste kako bi nam svima pomogle u odabiru sledećih kupovina.

Znamo da je Dunja zaštitno lice za Maybelline New York , ali ona zaista obožava njihove maskare i to ne krije. U više navrata ih je hvalila i demonstrirala kako ih nanosi i koji efekat daju njenim trepavicama. Pa ako tražite novu maskaru, pogledajte Maybelline.

Jana obožava Biodermu. Na njenom Jutjub kanalu možete pogledati i video na koji način se neguje i kako su joj proizvodi ovog brenda pomogli da sredi probleme sa bubuljicama.

Tamara ne krije da voli da pazari u Sephora parfimerijama. Omiljeni su joj tečni puderi brenda Sephora a za konkretne preporuke šminke i kozmetike posetite njen Jutjub kanal na kome možete naći i pregršt drugih korisnih saveta u vezi nege.

Marija već duže vreme ima uspešnu saradnju sa domaćim brendom šminke Aura. Ona je nedavno napravila i svoju paletu proizvoda za lice, i logično je da joj je to i omiljen makeup komad koji poseduje.

Lea ima divnu kosu koju neguje drogerijskim brendom Aussie. Tokom letnjeg perioda su joj posebno odgovarali ulje za kosu i sprej, koji su njenoj kosi dali mekoću i sjaj.