Ona vodi naizgled savršen život. Potrebno je samo da bacite pogled na njen Instagram profil i pomislite kako za nju ne postoji nijedna briga na ovom svetu. Ali to je prokletstvo društvenih mreža. Daju utisak lažnog života.

Međutim, devetnaestogodišnja Lea je nedavno sa svojim pratiocima podelila svoje bolno iskustvo i bitku koju vodi sa aknama još od početka tinejdžerskih dana. Evo šta ima da kaže na ovu temu, u želji da pomogne i drugima koji se suočavaju sa istim problemom.

 "Sve je počelo kada sam bila jako mlada, već u četvrtom, petom razredu osnovne škole. Pitala sam se šta je to i govorili su mi da je to normalno. Ali, moji vršnjaci su imali tu i tamo po neku bubuljicu, a ja sam imala akne po celom licu", priča Lea u svom videu.

Ona je u početku isprobavala sve, proizvode koji su se reklamirali, koje su joj drugi ljudi preporučivali, onda je otišla i kod dermatologa i stanje se nije menjalo. Postajalo je zapravo samo gore.

U par navrata ona je uspela sebi bukvalno da sprži lice proizvodima, a sve po praporukama stručnjaka.

Sa druge strane, borba sa aknama je i vrlo emotivna i Lea je morala da se nosi svakodnevno kako sa prozivkama vršnjaka tako i sa čudnim pogledima i raznim komentarima stranaca.

Srećom, u svemu tome imala je podršku porodice.

Sada, njen problem je pod kontrolom i zaključuje da je najvažnije da prema svojoj koži budete nežni i koristite blage preparate. A za sve detalje pogledajte njen najnoviji video koji je snimila potpuno bez šminke.