Ok, mislim da je većina žena ljubitelj maski u maramici, takozvanih sheet maski. U svakoj drogeriji sada imate ceo raf ispunjen njima i potreban vam je ozbiljan napor kako bi uopšte odabrali neku. To je čest problem kada pred sobom imamo preveliki izbor.

Ali mi smo našu masku pronašle i odlučile da je testiramo zajedno sa vama. U nastavku vam prenosimo vam svaki detalj i zato dobrodošli u naša kupatila :)

Pošle smo sa planom da kupimo nove sheet maske, jer su nam ponestale zalihe. Dok smo tako razgledale police u Liliju, zapazile smo da Garnier ima sjajan izbor (do sada ih nismo probale) i odlučile smo se za jednu od njih.

Pošto nam je trenutno obema preko potrebna hidratacija lica, odabrale smo Moisture + Aqua Bomb masku. Proizvođač tvrdi da će ona kožu intenzivno hidrirati i da će lice posle nje biti revitalizovano i elastično. Formula je obogaćena ekstraktom nara, hijaluronskom kiselinom i hidrirajućim serumom koji su idealni za borbu protiv dehidrirane kože.

Preporučeno vreme nošenja je 15 minuta što smo obe ispoštovale.

Sofijini utisci

"Prva stvar. Kad sam je stavila nisam umela da je namestim, sva se nešto izvijala. Mada ja i nisam neki stručnjak sa maskama u maramici jer više koristim one glinene koje se nanose rukama. Super mi je što nije lepljiva i što se višak seruma lako ukloni tuferom kada je skinete. Najviše mi se sviđa kako miriše ali iskreno, nisam imala neki wow efekat posle. Koža je bila rashlađena i osvežena ali ipak nisam ekstremno oduševljena".

Natašini utisci

Ja imam malo više iskustva sa sheet maskama od Sofije i mogu reći da mi se baš svidja materijal i mekoća maramice, kao i oblik. Odlično prijanja za lice, i kad je stavite ne pomera se što je veliki plus! Ovo je klasična maska za hidrataciju i takve sheet maske i najviše volim. Ne ostavlja lepljiv osećaj posle, lako možete ukloniti višak ili pustiti da se upije. Zbog toga je super za korišćenje preko dana ili pre šminkanja jer će dati koži dodatni bust vlage a neće je ulepiti. Meni se miris nije nešto svideo ali svakako bih je ponovo koristila. Preporučujem da je probate ako tražite laganu masku prevashodno za hidrataciju.