Kao što sigurno znate korejska kozmetika je postala dostupna i kod nas. Jedan deo brendova možete kupiti u DM drogerijama, dok je druge deo ekskluzivan za Lilly drogerije. Izbor se stalno povećava i na svakih nekoliko meseci dolaze novi proizvodi i novi brendovi na tržište.

Ukoliko želite da naučite sve o 10 koreka koje koreanke religiozno prate u svojoj rutini negovanja pročitajte tekst na linku ovde.  Međutim, ako ste ekspert i znate sve o toj sumanutnoj nezi u 10 etapa, onda ste sigurno u potrazi za novim proizvodima njihovih brendova.

Danas vam predstavljamo 3 brenda za koje mislim da imaju sjajne proizvode i od svakog sam izdvojila po dva proizvoda za koje verujem da su interesantni, nesvakidašnji i da će podići vašu rutinu na viši nivo.

Brend Cosrx

Jedan od najpopularnijih korejskih brendova zasigurno a ako ste za njega čuli, onda znate i za njihove pečeve za bubuljice. Toplo preporučujem da ih probate kad ih ugrabite u Liliju jer su često rasprodati.

Nedavno sam počela da koristim i njihov tonik sa kiselinama. Kiseline su inače sastavni deo moje rutine i preporučujem da sa njima krenete baš sa nekim od korejskih brendova jer su njihove formulacije sa kiselinama blaže.

Brend Neogen

Ovaj brend me je zaista oduševio. Probala sam nekoliko proizvoda i favorit mi je njihov Real Vita C serum ali danas vam preporučujem njihove tufere za piling lica koji su izvanredni.

 Takođe, imam sjajnu preporuku za proizvod za bubuljice koji zaista radi, iz iskustva. Sasušiće svaku bubuljicu i umiriti je znatno preko noći.

Brend It's Skin

Još jedan sjajan brend kod koga sam otkrila dva favorita. Jedan je ovaj inovativni mist sa hijaluronskom kiselinom koji će hidrirati i osvežiti lice ili kožu tela sa najfinijim mistom.

Drugi proizvod je deo Collagen linije iz koje su svi proizvodi sjajni, ali bih posebno izdvojila emulziju. Ona dolazi u ogromnom pakovanju i sjajna je da se koristi zasebno ili u kombinaciji sa kremom.