Naša svetski poznata influenserka Tamara Kalinić nas je ponovo zaintrigirala novim fotkama koje su nedavno osvanule na njenom Instagram nalogu. To nas je navelo da se zapitamo da li je ponovo nešto radila na svom licu ili je u pitanju samo vešta obrada fotografija.

U decembru prošle godine Tamara je odlučila da izvadi filere iz usana. Za sve njene pratioce ona je taj događaj odlučila da obeleži i videom, pa je celu proceduru vađenja snimila i okačila na svoj Jutjub kanal. Video možete pogledati ovde.

U videu ona je iskreno objasnila kako nikada nije krila da ima filere ali da isto tako o tome nije želela da priča jer njen kanal ne služi za podsticanje takvih stvari. Međutim, odluka da filere izvadi je nešto drugo i razlog zbog koga je želela to da podeli sa svima jeste verovanje da nekome može pomoći.

"Trend velikih usana je davno prevaziđen. Ja sam odlučila da se okrenem prirodnijem izgledu i izvadim sve iz njih, a time možda inspirišem i druge. Želim da pokažem kako je lepo izgledati prirodno", kaže Tamara.

Ali sudeći po najnovijim fotografijama sa njenog Instagrama rekli bismo da su njene usne ponovo popunjene.

Šta vi mislite?

Pošto smo se bacili u analizu, došli smo do zaključka da je ipak u pitanju samo vešta obrada fotki. U videima koje snima za Jutjub, njene usne su i dalje prirodne veličine što znači da je ostala verna svojoj prošlogodišnjoj odluci.

Jedino što nam sada ostaje kao pitanje jeste, zašto svoje lepe prirodne usne dodatno obrađuje? Da li je to njena odluka ili možda klijenti sa kojima sarađuje zahtevaju određeni ideal lepote?