Nina, naša voditelja, glumica i model koja sa mužem živi i radi u Los Anđelesu je definitivno je jedna od najlepših žena. Ona dokazuje da se upornošću može postići mnogo toga, pa i vitko i mišićavo telo.

Ona se prošle godine porodila i vrlo brzo nakon toga, povratila je svoju liniju i dovela je do savršenstva.

 Pre svega, Nina vodi aktivan život, njoj je vrlo bitno kako se hrani i ne preza od fizičke aktivnosti kao što se može i videti.

Ona je uvek redovno trenirala, samim tim ostajala u dobroj kondiciji pa je to razlog njenog brzog povratka idealne figure posle porođaja. Nedavno je u jednom intervjuu dala izjavu o tome kako započinje svoj dan. Ona smatra da je vrlo važno da se dan započne čašom vode. Naglašava da voda mora biti sobne temperature, nikako hladna!

Posle toga, unosi prve kalorije u svoj organizam u obliku šejka ili ti smutija. Pravi ga sa onim što trenutno ima kod kuće, a to može biti neko voće i povrće i bademovo mleko sa kojim sve lepo izmiksa. Takođe, Nina mnogo voli kakao, pa pored biljnog proteina obavezno doda i kašiku čistog nezaslađenog kakoa u prahu svom šejku.

Nina je prava inspiracija i velika motivacija za sve nas koji želimo da se zategnemo. A to nam je poslednjih meseci, kada većina radi od kuće i provodi veći deo dana sedeći, preko potrebno.