Iako mnogi proizvođači tvrde da postoji instant rešenje, praksa je pokazala malo drugačije. Međutim, neki proizvodi zaista mogu pružiti vidljive rezultate i to brzo, po pitanju zategnutosti kože. A što je koža zategnutija, to se manje nazire celulit što nam je i cilj, makar za početak.

Pojavi celulita doprinose razne stvari poput ishrane, fizičke aktivnosti, genetike, metabolizma itd. Ako želite zaista da uradite nešto po tom pitanju onda treba da poradite na više frontova. Zato je najbolje krenuti od ishrane. Preporučljivo je da smanjite ili potpuno izbacite unos šećera, a da unos testa svedete na minimum. Pored ishrane, takođe treba pojačati i fizičku aktivnost kako bi se tonirali mišići i samim tim, koža lepše oblikovala. A treće, što uvek može doprineti dodatno jeste kozmetika u vidu anticelulit tretmana.

Danas vam predstavljamo 5 zvezda u borbi protiv narandžine kore za koje mnoge žene tvrde da daju vidljive rezultate.

Thiomucase gel-krema

Ovaj gel jedinstven je jer sadrži efikasan enzim koji svojim dubinskim i dugotrajnim delovanjem sprečava pojavu celulita i eliminiše već postojeći. Thiomucase gel poboljšava razmenu materija u potkožnom tkivu i smanjuje masne naslage, povećava elastičnost i tonus kože čineći je zategnutijom, nežnijom i lepšom. Ovaj gel se jednostavno koristi, lako se upija, neguje i hidrira kožu.