Blogerka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah iznenadila je javnost kada je u najnovijem video prilogu na svom Jutjubu kanalu izjavila da svom psu, pomerancu Aspenu, daje tablete za smirenje kada previše laje, a sada su ovaj njen potez prokomentarisale pojedine poznate ličnosti.

- Ušla sam u neki pet šop i našla sam ovo - "just relax". Biljne tablete... Mislim, nisu to tablete za smirenje, ali kao da se pas malo umiri. Sinoć mi je bio veterinar i pitala sam koliko da mu dajem, jer piše da ide pola tablete na psa koji ima ispod 12 kilograma. A Aspen, mučenik, nema ni kilogram. Tako da mi je veterinar rekao da mu dam bukvalno malo, kad stvarno poludi - rekla je Zorannah.

- Treba oduzeti životinje pojedincima, svakakvih ludaka ima. Što ima kuče ako joj smeta?! - neki su od komentara na račun blogerke.

"ŽIVOTINJE NISU ASESOAR I MODA!" Poznati osudili Zorannah nakon priznanja da psu daje LEKOVE ZA SMIRENJE
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Glumica Eva Ras kaže da ona voli pse koji laju, a zatim je dodala da misli da Zorannah preteruje kako bi bila zanimljivija pratiocima.

- Ja sam seljanka i volim velike pse i kad laju. Ne znam kakav je to pas, ali kad sretnem male pse uvek se pitam da li su na baterije. Verujem da ona to više priča da bi bila zanimljiva javnosti - rekla je glumica za Kurir.

Glumac Dušan Kaličanin bio je nešto oštriji od svoje starije koleginice Eve, te je Zorani poručio da bi "ona mogla da popije nešto za smirenje".

- Životinje nisu asesoar. Životinje nisu moda. Ljubav je reč iza koje mnogi kriju svoju prazninu i slabost. Oni koji nisu svesni svoje gluposti treba da piju nešto za smirenje - rekao je Dušan.

Anketa

Da li osuđujete Zoranu?

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas