Reklo bi se da domaće pevačice odlepile za novim trendom - fotkanjem na snegu. Verovatno ste primetili da je poslednjih dana Instagram preplavljen fotkama poznatih pevačica koje golišave poziraju na minusi ne mareći za svoje zdravlje zarad dobre slike.

Novi ili pak stari trend je uzeo maha, te nakon što je Jelena Karleuša objavila slike sa Kopaonika gde pozira na snegu u crnom krop topu i gaćicama, ubrzo je njena koleginica Sandra Afrika uradila istu stvar.

Sandra je u ljubičastom bikiniju pozirala na kvadu, a njihove fotografije su za kratko vreme napravile pometnju na Instagramu.

Ipak, začetnici ovog trenda su Teodora Džehverović i Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, bar kada je reč o domaćoj javnoj sceni. Njih dve su prošle godine sa fanovima podelile slike, što je tada izazvalo reakcije.

Ipak, pioniri ovog nebičnog trenda su niko drugo do sestre Kardašijan-Džener. Naime, manekenka Kendal Džener je još 2018. godine pozirala u kupaćem kostimu na snegu, dok je na nogama imala pancerice.

Zarad dobre i originalne slike, njenim stopama je krenula i njena starija sestra Kortni Kardašijan, ali za razliku od mlađane sestre, Kortni je preko bikinija imala jaknu.

Poznate dame očigledno su zanemarile hladnoću, kao i mogućnost da mogu veoma lako da se prehlade.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas