Pevačica Ledi Gaga (34) osvojila je publiku u celom svetu kada se 2018. godine prvi put pojavila u glumačkoj ulozi u filmu 'Zvezda je rođena'. Debitantkinja je tada sarađivala s proslavljenim Bredlijem Kuperom (46), a hemija koju su dočarali na filmskom platnu toliko je bila uverljiva su ubrzo nakon premijere krenule i priče o njihovoj romansi u stvarnom životu.

Njih dvoje su negirali takva nagađanja, a Bredli je u jeku skandala prekinuo dugogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Šajk, s kojom ima i trogodišnju ćerku Leu. Taj raskid dodatno je dao maha šuškanju o vezi Kupera i Gage, iako nikad nije dokazana, brojna publika i dalje smatra kako su oni bili više od prijatelja.

I dok je od filma "Zvezda je rođena" prošlo i više od dve godine, Gaga nije napustila svoju glumačku karijeru i prihvatila je ulogu u filmu "House of Gucci".

Ova drama govori o životu i ubistvu Maurcija Gučija, direktora modnog brenda Gucci, i njegove supruge, Patricije Ređani, koja je 1995. godine naručila suprugovo ubistvo. Ledi Gaga se već neko vreme nalazi u Italiji, tačnije u Rimu gde je pod budnim okom tamošnjih paparaca.

Ledi Gaga
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Film se trenutno snima pod vodstvom reditelja Ridlija Skota, a fotke sa snimanja koje kruže društvenim mrežama postale su glavna tema javnosti i medija.

Vrckava Gaga osim što u filmu glumi slavnu Patriciju Ređani, ponovo snima sa zgodnim holivudskim glumcem.

Reč je o Amerikancu Adamu Drajveru (37) koji se proslavio ulogom u filmu "Marriage Story".

Fotografije sa seta na kojima njih dvoje u duhu Gučijevih izmjenjuju nežnosti, nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

"Hoće li se ponoviti scenario kao s Bredlijem?", pitaju se fanovi na društvenim mrežama s obzirom na to da i Adam ima partnerku.