Glasine o raskidu Majli Sajrus i muzičara Kodija Simpsona već su se pojavile u stranoj štampi pre nekoliko nedelja, ali tada je popularni par demantovao ove navode. Često su viđeni tokom romantičnih šetnji Los Anđelesom ili su bili veoma aktivni na društvenim mrežama objavljivanjem zajedničkih slika i video zapisa.

Danas je izvor portala TMZ progovorio o raskidu para. Prema njegovim rečima, Majli i Kodi su prekinuli vezu pre nekoliko nedelja, a razlog za to kriju čak i od svojih prijatelja.

Nešto kasnije, vest na Instagramu je potvrdila i sama Majli ističući da Kodi i ona ostaju prijatelji, ali da su odvojili vreme da rade na sebi.

„Moj dečko i ja smo se zaista rastali. To su potvrdili i „upućeni“ izvori. Sada dve polovine ne mogu da čine jedinstvenu celinu, a svako od nas radiće odvojeno na sebi kako bismo postali najbolja verzija sebe. Tek sada smo shvatili ko želimo da budemo, šta želimo od života i sve ostalo, tako da ne preterujte ako izađemo zajedno da jedemo picu za nedelju dana. Mi smo prijatelji već 10 godina i nastavljamo da budemo prijatelji, pa nemojte to prenositi kao nešto što nije“, napisala je Majli.

Podsetimo, 27-godišnja Majli Sajrus započela je vezu sa Kodijem gotovo odmah nakon završetka braka 2019. godine sa suprugom, glumcem Lijamom Hemsvortom. Proces razvoda između Majli i Lijama i dalje traje: 24. decembra prošle godine oni su samo podneli dokumente jednom od sudova u Los Anđelesu koji ukazuju na to da je postignut dogovor o razvodu.