Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović broje dane do trenutka kada će postati roditelji dečaka, a do tada zajedničko vreme provode u Italiji, na ostrvu Kapri.

Sofija je poprilično aktivna na društvenim mrežama, a fotografije koje objavljuje dokazuju da još uvek nije odustala od uskih haljina.

Ipak, kada je objavila fotku u kupaćem kostimu, Sofija je morala da se suprotstavi pojedinim komentarima. Naime, manekenka je u opisu napisala „Kit na plaži“, aludirajući na svoju težinu i izgled tokom trudnoće.

Kao i uvek, osim pohvala, našli su se i negativni komentari. Ovaj opis zapao je u oči mnogim ženama koje smatraju da je Sofija pretežno mršava i da sa opisom „Kit na plaži“ šalje pogrešnu poruku devojkama. Kako ističu, u trudnoći je normalno dobiti nekoliko kilograma viška, ali manekenka nije ostala dužna odgovora.

„Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, nazivaš sebe kitom jer si u trudnoći 'nabacila' nekoliko kilograma, a devojke koje te prate i ne mogu ni sanjati da dostignu tvoju sadašnju kilažu, kako da se osećaju?“, glasio je jedan komentar.

Ubrzo je usledio Sofijin odgovor.

„Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila nekoliko, već 15 kilograma. Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj, neobično mi je kada se, na primer, otežano krećem", započela je Sofija i dodala:

"Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti lično osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer svoje mišljenje možeš napisati sa svog profila. Profilna fotografija ti je, čini mi se, Barbika - težiš savršenstvu? Hm? Zar to nije ono zbog čega me napadaš? Ljudi imaju pravo imati višak kilograma, da imaju velike ili male grudi, šta god. Svako ima pravo na svoj život i kako će ga voditi. Svi smo različiti i u tome leži lepota sveta“, poručila je Sofija.

„Sofiji je posao da dobro izgleda i naravno da neće leškariti. Prvo to. Drugi posao koji joj se nameće je influenserstvo i treba na pravilan način da motiviše devojke da rade na sebi kako bi bile svoja najbolja verzija ali i da vole sebe i da su prijatelji sebi. Zvanjem sebe whale-om, poteže suptilno opravdavanje zvanje drugima whale-om. Jer ne govorite sebi, ono što ne želite da drugi govore o vama. Prilicno sam sigurna da bi se Sofija Milošević našla jako uvređena kad bi joj druga osoba došla i rekla: ‘Izgledaš kao kit‘“, nastavili su se komentari...