Gostujući u jednom podkastu, Majli Sajrus je podelila detalje iz privatnog života, uključujući i razvod od 30-godišnjeg Lijama Hemsvorta. Pevačica je priznala da je najbolnije reagovala na javnu osudu svog života koji se brzo menjao: nakon prekida sa glumcem, upoznala je muzičara Kodija Simpsona, a potom se i ta ljubavna romansa završila o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

„Ono što me stvarno nervira u ovoj situaciji nije što smo ja i osoba koju sam volela shvatili da se više ne volimo onako kako smo nekada. Sve je u redu, mogu to prihvatiti. Ali ne mogu da se pomirim sa zlikovcima i svim tim pričama“, rekla je Majli i dodala:

„Čudi me da javnost misli da ne postoji vremenski period koji nisu primetili, a koji bi mogao dovesti do ovoga. Između ovih događaja dogodilo se mnogo stvari koje niste videli“, istakla je pevačica.

„Mislim da su muškarci često govorili da sam hladna kučka jer odlazim. Zavisna sam od mnogih izopačenih stvari, ali ne bavim se „mrtvim“ (bivšim) momcima, jer kada se ljubav završi, za mene su već mrtvi i idem dalje“, rekla je Majli.

U avgustu je postalo poznato da je pevačica raskinula sa Kodijem Simpsonom sa kojim se zabavljala skoro godinu dana. Vest o raskidu umetnice stigla je uoči izlaska novog singla Majli Sajrus, u kojem ona peva da ne pripada nikome. Na MTV Video dodeli nagrada u nedelju, Sajrus je prvi put izvela singl uživo.