Samo nekoliko dana nakon što je na svet donela bebu, novopečena mama Karli Klosuslikana je tokom šetnje u Majamiju.

Karli je izgledala opušteno u zelenoj košulji i crnim uskim farmerkama, ali ono što je svima privuklo pažnju je neverovatna linija manekenke, koja je izgledala kao da nikad i nije bila trudna

Svoj stajling je upotpunila šik torbicom i zlatnim narukvicama i minđušama, a kosu je vezala u niski rep. Mnogi su prokomentarisali da se vidi koliko manekenka blista, i koliko je srećna (i pored maske za lice).  

karli klos
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Karlin suprug Džošua Kušner, ranije ovog meseca oglasio se putem svog profila na Instagramu i objavio sjajne vesti.

Objavio je fotografiju njihove bebe i napisao: "Dobrodošao na svet". Nakon njegove objave usledile su mnogobrojne čestitke u komentarima.

Roditelji još uvek nisu objavili dalje detalje o svojoj bebi, čije je lice na fotografiji bilo zaklonjeno. Karli je navode o trudnoći potvrdila u novembru 2020. nakon što se o tome mesecima nagađalo. 

Podsetimo, manekenka Karli Klos i biznismen Džošua Kušner započeli su romansu 2012, a pre tri godine su se venčali. Džošua Kušner je biznismen i rođeni brat supruga Ivanke Tramp.

Uprkos velikoj ljubavi koju imaju jedno za drugo i o kojoj su u nekoliko navrata pričali - morali su da pregrme ogroman problem koji se nad njihovom vezom godinama nadvijao kao crni oblak.

Naime, porodica Karlinog supruga je godinama izbegavala je da je upozna, smatrajući da nije dovoljno dobra za njihovog sina i zamerajući joj činjenicu što nije Jevrejka. 

Šeril i Čarls Kušner imali su čvrst, nepokolebljiv stav da manekenka nije dostojna Džošue, i da je daleko ispod njihove druge snaje Ivanke Tramp koju je oženio njihov stariji sin Džared. Često su o lepoj Karli govorili ružne stvari, a animozitet je išao dotle da joj je bio zabranjen dolazak na porodična okupljanja. Smatrali su i da će im "jedan Viktorijin anđeo i model donjeg veša uništiti čitavu lozu".

Karli je i sama progovorila o tome za britanski "Vogue", istakavši da je bilo zaista teško ući u porodicu Kušner, a da je posebna prepreka činjenica što su ona i Džošua demokrate, dok s druge strane - Ivanka i Džared rade u Trampovom kabinetu.

Uprkos svemu Karli i Džošua izborili su se za svoju ljubav, a neposredno uoči veridbe manekenka je ipak prešla na judaizam, čime je donekle ublažila netrpeljivost porodice Kušner. Njih dvoje danas uživaju u ljubavi, a njihova porodica je upravo postala bogatija za jednog člana.