Kalji Džener jedna je od najpraćenijih žena na Instagramu gde ima 223 milona pratilaca. Početkom godine Kajli je objavila da će redovno krenuti u teranu i poraditi na svom izgledu, a to obećanje je i održala. Poslednjih nekoliko nedelja redovno objavljuje fotografije gde pokazuje svoju figuru koju je dovela do savršenstva. Tako je bilo i ovaj put.

Naime Kalji je sa svojom sestrom Kendal izašla na večeru u poznati holivudski restoran "Nobu". Za ovu priliku je obukla kombinezon u kako mnogi nazivaju "električnom" dezenu. Na njemu su se prelivale plava i roza boja, i totalno je pripijen uz telo što je naglasilo njenu savrseno izvajanu figuru.

kajli džener
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi su bili očarani njenim izgledom pa je za samo nekoliko sati skupila ogroman broj komentara i lajkova.

"Izgledaš fenomenalo", "Kakva linija i kakvo telo", "Boginjo savršena si", samo su neki od komentara na račun najmalđe sestre iz "klana" Kardašijan.

Čak ni njene sestre se nisu suzdržale pa joj je tako Kloi ostavila komenta: "Ja pozajmljujem ovo. Ok ćao", glasio je njen komentar.

Uz ovi kombinaciju Kajli je uklopila roze metalik cipele i minijaturnu tašnu u nežno roze boji čuvenog brenda "Hermes". Sve je upotpunila diskretnim minđušama, a sa kose je skinula ekstenzije koje već duže vreme nosi, što je dodatno oduševilo njene fanove.

Bilo je i onih kojima se ovaj stajling 23-godišnje milijarderke nije dopao, ali ona naravno za to nije marila, već je zadovoljno pozirala. Mnogi su njen izgled nazvali totalnim kičem i neukusom, i da bi trebala da unajmi stilistu koji bi joj pomogao pri odabiru odevnih kombinacija.

Svakako u jednom su se svi složili, a to je da izgleda kao sa druge planete što je i stajalo u opisu njene slike.