Princeza popa Britni Spirs (39) objavila je na Instagramu još jednu bizarnu fotografiju s kojom kao da izaziva pratioce da dekodiraju koje je njeno skriveno značenje. Ona je postavila sliku žene koja izgleda kao iz Viktorijanskog doba.

I to ne bi bilo ništa posebno da žena nije okrenuta leđima i da u rukama nema bebu od koje se vidi samo glava - tačnije lobanja.

- Đavo je u detaljima... Ne bi želela da me ova beba udari još jednom!!!! - napisala je Britni uz objavljenu fotografiju. Možda je u pitanju neka šala koja se referira na njen hit iz 1998. godine 'Baby One More Time'. Međutim, pevačicini pratioci to nisu tako shvatili, već su u komentarima započeli raspravu o njenom mentalnom stanju i koja bi sva značenja mogla da budu iza ove fotografije.

- Ovo mora nešto da znači! - napisao je jedan pratilac. - U redu, šta je skrivena poruka !!? !!? - napisao je drugi fan.

Deo ljudi se zapitalo je li u pitanju nagoveštaj nečega ili da li je Britni toliko usamljena da na ovaj način traži pažnju. Konačno, jedan pratilac je sumirao većinu komentara napisavši objavu:

- Ovo je uznemirujuće. Svi se nadamo da si dobro!! - glasio je komentar.

Samo par sati nakon fotografije s dečjom lobanjom Britni je objavila video na kom i ne izgleda baš najbolje, a u opisu je napisala 'da je ekstremno zločesti vampir, ali da je u tome i poenta'.

Podsetimo Britni je nedavno objavila niz fotografija, koje su takođe zabrinule njene pratioce. Fotografije koje su njeni obožavaoci nazvali "Šifra crveno" sastojala se od tri fotografije sa crvenim detaljima.

Na jednoj je bio frižider, na drugoj sama Britni sa crvenim rukavicama, a na trećoj mače koje viri iz crvene fioke. Svi su se zapitali da li je ovo neka uzbuna i da li je pevačici potrebna pomoć. Britni se nije oglašavala niti je davala objašnjenje o čemu se radi. Možda je u pitanju najava neke nove pesme, pa na ovaj način privlači pažnju zaključili su pojedini fanovi.