Džastin Biber je nedavno izbacio šesti po redu studijski album pod nazivom "Justice", a tim povodom je priredio promotivnu žurku na kojoj su prisustvovale najveće zvezde današnjice. U prvom redu bile su sestre Kajli i Kendal Džener koje su uobičajeno privukle najviše pažnje.

Kao što je već poznato, one su već dugo druže sa Hejli Biber, ženom Džastina Bibera. Ipak, i pored toga što bi Hejli i Džastin trebali biti u centru pažnje, kada se pojavila Kajli Džener sve ostale zvezde su pale u senku.

Ona je svojim stajlingom uspela da zadrži poglede publike na sebi, a u prvi mah niko nije znao gde prvo da gleda. Obzirom na to da je veći deo njenog tela bio otkriven, tj prekriven samo prozirnim materijalom u crvenoj boji, upešno je prisutne zaintrigirala svojom vitkom linijom.

Sebično je ukrala pažnju paparaca koji su se međusobno utrkivali ko će iz boljeg ugla uslikati ovu ekstravagantnu kombinaciju Dženerove. 

kajli džener
DUTCH... / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Top i suknja, ako se tako mogu nazvati, su napravljeni od bordo pliša koji je prekrivao samo najintimnije delove njenog tela. Ono što su se svi pitali jeste, kakve su to trake koje vire iz takozvane suknje. 

Mnogi su polemisali da joj vire delovi tanga gaćica, a kasnije su fanovi milionerke žustro odreagovali i priložili dokaze da je to deo koji spaja gornji i donji deo, tako da se na kraju ovaj komad vodi kao providni kombinezon sa pliš delovima i trakama. Stajling je kompletirala crvenim kožnim mantilom dužeg kroja, Luj Viton kofer torbicu i crvene providne salonke.

Ipak koliko god se Kajlinom stilisti ovo činilo kao savršena kombinacija tila i pliša, od ove sezone providni materijali izlaze iz okvira dobrog ukusa.

Ipak, i Kendal Dženerse odlučila da pokaže više kože, ali u dosta konzervativnijem autfitu za razliku od sestre Kajli. Ona je na žurku ušetala u crnoj mini suknji sa motivom cveća, kraćom običnom belom majicom i crnim špicastim čizmama do kolena. Svoj izgled je upotpunila dugačkim crnim kožnim mantilom.