Kajli Džener, nesumnjivo je jedna od nauticajnijih influenserki današnjice. Zato i ne čudi interesovanje za sve što uradi ili objavi na društvenim mrežama. Ali, ne samo to. 
S obzirom da je njen uticaj ogroman, ali i da se u kratkom vremenskom roku potpuno promenila fizički, ponovo su se povele priče o njenim estetskim intervencijama. Poslednje o čemu se komentarisalo su upravo njene grudi, koje, čini se, nikad nisu bile veće. 

Jedan pogled na njen Instagram feed, i biće vam jasno da poprsje najmlađe miljarderke u poslednje vreme izgleda bujnije nego inače, ali i pored pitanja o korekcijama, navikli smo od klana Kardašijan-Džener, da o svojim estetskim intervencijama mudro ćute. Zato i jesmo  "uronili" u neke stare fotografije, u potrazi za dokazima za ono o čemu se nagađa već duže vreme, na svim društvenim mrežama. 

Kajli je do sada jedino priznala da je koristila hijaluron za usne, ali i to je rekla tek nakon što se #kyliejennerchallenge otrgao kontroli, odnosno, kada su na hiljade devojčica uz pomoć vakuma pokušavale da "napumpaju" usta. Nakon brojnih incidenata, Kajli se oglasila i priznala javno, da njena usta nisu rezultat lip plumping sjajeva ili "veštog iscrtavanja usana", kako je pre govorila, već plastičara. 

Kada su grudi u pitanju, činjenica jeste da editovanjem fotografija, ali i push-up brushalterima možete dobiti veće poprsje, ali, nakon fotografija u kupaćem kostimu, stiče se utisak da je Kajli ipak rešila da grudi "popravi" na drugačiji način. Da se razumemo, stare fotografije dokazuju da Kajli nikad nije bila "ravna kao daska", ali, nije ni imala ovolike grudi kao sada.

Pogledajte, primera radi, fotografiju iz 2016. godine.

A potom ovaj skorašnji primer i to nakon rođenja deteta. 

Iz tog razloga, nakon što je pokrenuta ova tema, veliki broj žena je prokomentarisao da je nemoguće da ti grudi nakon dojenja izgledaju tako, a da su prirodne, pa makar bila i Kajli Džener lično. 

Na meti su bili i njeni kukovi i zadnjica, pogotovo što su neki stari snimci iz rijaliti šou programa "Keeping up with Kardashians" pokazali da je Kajli ranije bila potpuno drugačije građena.

Baš iz tog razloga, mnogi holivudski hirurzi tvrde, da se Kajli podvrgla takozvanom presađivanju masti iz butina i stomaka u bokove i zadnjicu, ali i da je u grudi ugradila silikonske implante. Mimo toga se takođe smatra da je korigovala jagodice, obraze, nos i bradu.

I pored svega toga, Kajli i dalje negira intervencije, i ističe da se plaši igala i doktora, a vi pogledajte fotografije i procenite sami ko tu zapravo govori istinu.

printscreen/youtube/Seventeen, printscreen/instagram/kyliejenner Kajli pre intervencija