Manekenka je uslikana u Los Anđelesu prilikom odlaska na pilates, a ono što je imala na sebi savršeno je istaklo njeno izvajano vitko telo. Uske helanke i crop top duks su idealna kombinacija za trening, a pomislićete i da se Kendal sasvim prikladno obukla dok ne pogledate u njenu obuću.

U opuštenom izdanju, u kakvom je neretko viđamo, ovoga puta je otišla korak dalje i na ulicu izašla u kućnim papučama i debelim čarapama

Redovan trening od velike joj je važnosti, jer zbog posla mora da održava vitku figuru. Ipak  njeni obožavaci su komentarisali i da je preterano mršava i da bi bila mnogo zgodnija sa kojim kilogramom više.

Kendal Džener
Profimedia 

Inače, Kendal Džener se nalazi na listi najplaćenijih top modela u ovom trenutku sa zaradom od skoro 30 miliona dolara. Prema podacima iz 2018. godine, ona je zarađivala 22,5 miliona dolara, a nakon samo dve godine, ova cifra je dosta veća. Pored posla modela,  deo njenog profita potiče od Kendall + Kylie linije garderobe, ali i od porodičnog rijaliti programa. Svaka njena objava na društvenim mrežama je takođe odlično plaćena, jer poseduje bazu fanova veću od 153 miliona ljudi.