Pevač Dažstin Biber poznat je kao velili ljubitelj tetovaža, pa nas tako ne čudi što je "išaran" po celom telu. Kako šišu strani mediji, ima ih preko 60 na telu.

Ukoliko ste se pitali šta on to sve ima na sebi i koje je značenje njegovih "crteža", Dažstin je otkrio sve o svojim, do sada tajanstvenim, tetovažama.

Džastin je naziv svog četvrtog albuma "Purpose" istetovirao na grudnom košu. Na njegovom vratu može se videti violinski ključ, a na desnoj ruci japanski znak koji simbolizuje muziku. Ipak, iako Džastinove tetovaže ukazuju na muzičku karijeru koja se neprestano razvijala i još uvijek se razvija, iza njih stoji i sentimentalno značenje.

- Tetovaže imaju veliku ulogu u mom razvoju, kao osobe i kao umetnika. Medved, predstavlja odmor. Medveda svi vide kao jaku životinju, ali ipak mora spavati zimski san, što je jako važno. Ljudi često zaboravljaju na odmor, koji je potreban svima, i nastavljaju da rade bez njega što ih na kraju može iscrpeti - rekao je Biber.

- Tetovažom želim želim da pokažem da bi trebalo da budemo hrabri i jak baš poput lava, objasnio je Džastin za Vogue svoju tetovažu u levom gornjem delu njegovih grudi.

Muzičar na vratu ima istetoviranu pticu koja ga podseća na Boga, a takođe ima istetoviran krst na sredini grudi kao simbol vere.

- Pticu mi je istetovirao Dr. Woo, a ona me podseća na dar od Boga, da mogu "preleteti" sve probleme ovog života i uvek se jednostavno nalaziti iznad, rekao je Biber.

- Krst koji mi je istetoviran na sredini prsa simbolizira moju veru i podseća me na sve ono što je Isus napravio kako bi otkupio čovekove grehe, zaključio je pevač.