Navikli smo da nas Hejli Biber uglavnom prijatno iznenađuje, ali i inspiriše sjajnim modnim kombinacijama.

Ruku na srce - ništa se manje ni ne očekuje od jedne od najboljih manekenki današnjice, ali, zbog poslednjeg autfita, mnogi su prokomentarisali da im je jasno zašto Džastin ne može da skine ruke sa nje. Hejli je zasta igledala kao milion dolara.

Zaljubljeni par, uhvaćen je budnim okom paparaca tokom napuštanja restorana "Catch", u zapadnom Holivudu. Kao i uvek, delovali su veoma prisno, a kako se da primetiti na fotografijama, Džastin nije skidao ruke sa nje. Delom, kako bi je zaštitio, dok su se kretali ka njihovom automobilu, a delom jer je Hejli zaista izgledala savršeno. 

"Kakva perfekcija", "Jednostavno, a bomastično", "Trebalo bi češće ovako da se oblači", "Tako je lepa", "Brutalno telo"... samo su neki od komentara na brojnim Tviter objavama. 

Mankenka je ovom prilikom nosila haljinu dugih rukava, a sve to uparila je sa neobičnim papučama sa krznom, pouch torbom, kao i sa par lančića koji su "razbili" kombinaciju. Jednom rečju - perfekcija

Hejli je još jednom dokazala pravo značenje seksipila, ali od cene njene kombinacije, verovatno će vas zaboleti glava. Haljinu potpisuje Andamane, a cena je 306 evra, i to je najjeftiniji komad koji je manekenka ponela u ovoj kombinaciji. 

Bottega Veneta pouch torba je "samo" 2.041 evra, dok su Saint Laurent papuče sa krznom 1.020 evra. Prelepe ogrlice su Shai od belog, 18-karatnog zlata sa dijamantima, po ceni od 4.621, i Zoe choker, po ceni od 15.550 dolara. Dakle - i izgleda kao milion dolara, a bogme i košta!