Čak ni globalna pandemija ne može zaustaviti Belu Hadid i Hejli Biber da u najvećoj meri obavljaju svoje dužnosti modela, putujući u inostranstvo kako bi snimile najnoviju Versaće reklamnu kampanju za mirise Versace Dylan Turquoise i Dylan Blue.

Snimanje je obavljeno još u junu, a pre 2 dana je italijanska luksuzna modna kuća otkrila rezultate tog snimanja, koje je fotografisala Harli Veir.

Hejli je prvi put prošetala Versaćeovom modnom pistom u decembru 2018. godine, što je bilo i njeno prvo pojavljivanje na reviji nakon udaje za Džastina Bibera. S druge strane, Bela je dugogodišnji favorit Versaćea, redovno se pojavljuje na modnoj pisti ovog brenda, glumeći u reklamnim kampanjama za jesen 2018. i proleće 2019. godine, kao i za kolekciju Kith x Versace kolaboracije prošle godine.

Lokacija snimanja je malo francusko ostrvo između Korzike i Srdinije – Kavalo. Osim što obe izgledaju zanosno, možemo primetiti i da su u potpunosti oživele 90s look uz zlatan nakit i kupaće kostime jarkih boja. Fanovi za ovu kampanju imaju samo reči hvale, a šta će nam sledeće pripremiti dugogodišnje prijateljice, ostaje da sačekamo.