Nakon što je videla mnoge komentare na društvenim mrežama u vezi sa njenom novom kolekcijom za trudnice, zvezda “U koraku sa Kardašijanima” odlučila je da odgovori na kritike.

Svi koji imaju problem sa pronalaskom odeće za trudnice, a ako ranije nisu bili trudni, ne znaju koliko je meni bilo teško da nosim bilo kakvu garderobu na ovu težinu, zajedno sa milionima jakih žena širom sveta. SKIMS kolekcija za trudnice nema za cilj sužavanje već podršku.”, započela je ona.

Deo na stomaku vam ne smanjuje stomak. To je ustvari tanji i laganiji materijal za razliku od ostatka odece. On omogućava potporu dok nosite višak težine na svom stomaku i što utiče na vaša leđa, a pojačanja na čarapama su tu da vam olakšaju bolove uzrokovane oticanjem nogu."

Rijaliti TV zvezda primetila je da žene mogu nositi ovu odeću čak i nakon porođaja, rekavši da „pruža udobnost i podršku koja je većini žena potrebna nakon porođaja, posebno ako se oporavljate od carskog reza“.

Pokrenuli smo ovu kolekciju kao odgovor na desetine hiljada trudnica koje su nam pisale da to žele i zato što je to bilo nešto što mi je lično bilo potrebno kada sam i sama bila trudna“, objasnila je.

U završnici je napisala: „Na osnovu većine pozitivnih povratnih informacija koje smo do sada dobili od trudnica širom sveta, neverovatno sam ponosna što pružam rešenje koje će dati utehu i podršku tokom vremena kada nam je ona svima najpotrebnija, tokom trudnoće i nakon toga “.

U subotu, 12. septembra, Kim je najavila svoju novu kolekciju.

Ono što ste čekali: @SKIMS Maternity uskoro dolazi“, napisala je u svojoj objavi na Tviteru. „Predstavljamo odeću za trudnice koja nudi udobnost i podršku za telo koje se menja tokom i posle trudnoće.“

Kim je takođe otkrila da će linija biti dostupna u raznim bojama i veličinama, uključujući XXS-5XL. Posle najave, međutim, pratioci su imali različite komentare u vezi sa tim.

Jedan korisnik Tvitera je odgovorio: "Izvinite što ne shvatam poentu, ali ko pokušava da oblikuje njihova tela? Ne volite da budete opušteni i slobodni dok ste trudni? Pa to je jedino vreme kada možete biti bezoblični, slobodni i opušteni koliko god želite! "

Druga osoba je rekla: "Sigurna sam da je ovo ono sto je pre svega potrebno trudnicama! Pošto su pod stalnim pritiskom da ostanu vitke..."

Neko drugi je odgovorio: "Mršavljenje" tokom trudnoće? Dobro onda ... U društvu žena koje nisu dovoljno sigurne u svoje prirodno telo. Učinimo najprirodniji deo nas pokrivenim “.

Međutim, nekoliko korisnika Tvitera podelilo je svoje uzbuđenje zbog predstojeće kolekcije za trudnice. Jedna osoba je prokomentarisala: "O moj Bože volela bih da sam ovo imala tokom trudnoće. Sad ih mogu kupiti za sestru i prijateljice koji očekuju prinovu."

Jedan korisnik je istakao da ovaj koncept postoji. "Žao mi je dame, ali odeća za trudnice nije nova stvar. Prodaju ih po celom svetu."

I dok onlajn debate i dalje traju, SKIMS trudnička kolekcija biće dostupna od 16. septembra.