Ova godina nas je definitivno sve izmorila. I ako nešto dobro možemo iz nje da izvučemo, to je višak vremena koje nam je dato. To vreme mnogi su uspeli da iskoriste pametno i ulože ga u sebe.

Isto je uradila i Hejli Biber. Možda je mlada ali itekako zna na koji način treba voditi računa o lepoti i fizičkom izgledu. A koji su sjajni sastojci i proizvodi koje je otkrila tokom boravka u karantinu saznajte u nastavku.


Njena kosa je poslednje vreme tamnija pa je svoju rutinu tokom karantina malo promenila. Ona u kosu stavlja ulje, serume i maske za rast a posebno joj se sviđa brend Olaplex i njihovi preparati. Osim toga, uopšte nije koristila blanš te je svoju kosu odmorila od hemije. Nastaviće da je pušta da raste još neki period, a zatim ću odlučiti šta dalje želi.


Probleme na koži koji se javljaju usled svakodnevnog nošenja maski rešava na sledeći način. Manje se šminka, a više vodi računa o negovanju. Mnogo voli BareMinerals serum Skinlongevity Long Life jer je izvrstan svakodnevni serum koji koristi ujutro i uveče. On u sebi ima niacinamide koji je njen apsolutno omiljeni sastojak za negu. Misli da je to dobar višenamenski sastojak koji bi svako trebalo da uvrsti u svoju rutinu.

Naša preporuka proizvoda sa niacimanidom je The Ordinary serum sa 10% niacinamida koji možete kupiti u Metropoliten parfimeriji.

hejli-biber-nega-telo-kosa-instagram-sminka
Press