Tačno je da se njihovi potezi možda mere tri puta više jer nose titulu poznatih ličnosti, ali da sve više gube strpljenje pokazuju mnogi incidenti koji su nastali između fotoreportera i njih. Iako su stalno na meti paparaca, logično je da nisu uvek raspoloženi za medije, ali najnoviji potez manekenke Hejli Biber mnogi su prepoznali kao odraz nekulture.

Na društvenim mrežama nalazi se poprilično veliki broj negativnih komentara na fotografijama koje su nastale u Los Anđelesu.

Ipak, da su se njeni fanovi smanjili govori činjenica da su se u komentarima našli i oni koji podržavaju i vole popularnu manekenku i koji pomno prate svaki njen korak.

Naime, Hejli Biber uslikana je u ovom gradu dok šeta ulicom sa zaštitnom maskom na licu, a kada je ugledala fotoreportere koji svoj posao obavljaju po propisima na javnoj površini, manekenka je visoko podigla srednji prst.

Taj trenutak nije promakao fotografima.

Pratioci, fanovi, mediji i javnost osudili su ovaj Hejlin potez navodeći da je nepristojan, kao i da ovo nije način da se manekenka obračuna sa sedmom silom. Ipak, oni najverniji, krivicu prepisuju isključivo fotografima, ali bez argumenata.