Po holivudskim kuloarima uveliko se šuška da će još jedan kozmetički brend konačno ugledati svetlost dana. 

Kako stvari stoje, sve više poznatih ulazi u preduzetničke vode, pa ni Hejli Biber nije izuzetak. 

Naime, malo nakon udaje za Džastina Bibera, Hajli je registrovala ime "Bieber Beauty", a odnedavno je predala papire i za "Rhode", što je njeno srednje ime i potencijalno ime kozmetičke linije. 

Iako za sada ne postoji mnogo detalja o tome šta bi "Rhode" zapravo prodavao, postoje određene naznake, s obzirom da se u dokumentima navodi roba koja ima veze sa lepotom i velnesom, poput kupki, nege kože i kose, mirisi i kozmetike, te su pretpostavke da će se kompanija bazirati na ovakvim proizvodima, ali i mogućoj liniji šminke, jer je Hejli poznata po svom soft glam izgledu.

Prošla godina bila je transparentna za nove brendove lepote: 2020. godine Rijana je proširila kompaniju na negu kože "Fenti Skin", Farel Vilijams je pokrenuo "Humanrace", Ališa Kiz je debitovala sa "Keys Soulcare", a postoje naznake da će i 2021. biti podjednako zanimljiva.

Već su se proizvodi "JLo Beauty" Dženifer Lopez zvanično pojavili u prodaji, Helsi je iznenadila svoje fanove lansiranjem svog brenda kozmetike "About-Face", a Prijanka Čopra-Džonas najavila je planove za lansiranje brenda za kosu, pod nazivom "Anomaly" koji će se prodavati u Targetu.

Hejli će svakako imati i podršku svog supruga, Džastina Bibera sa kojim uspešno vodi njegov uniseks brend odeće "The house of Drew"

Nadamo se da će 2021. biti godina kada ćemo konačno dobiti dugoočekivani brend Hejli Biber, pod nazivom "Rhode Beauty".

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.