Odavno smo se zasitili debelih i teških lanaca koji su se nosili prethodnih sezona. Posebno kada se danas, više nego ikada trendovi vrte u krug. Za neke, svaki Zum sastanak od kuće je šansa da budu kreativni sa izborom nakita koji nose ili da usavrše umetnost sparivanja čarapa sa papučama. Ali za ostale, važna je udobnost. I evo provodimo još jedan mesec u našim udobnim domovima, godišnja doba su nam se izmešala, što znači da su bezvremenski trendovi zauzeli prvo mesto, a jedan od njih je i “piratski“ privezak.


Ovaj trend nije ništa novo na tržištu, ali je sada veći, traženiji i maštovitiji nego ikada pre. Skroman lanac sa medaljonom nose sve trendseterke na Instgaramu kao i mnoge javne ličnosti. Hejli Biber ovaj komad nosi oivčen dijamantima, dok Emili Ratajkovski nosi više medaljona na jednom lancu.


Bilo da se nosi uz pletene haljine ili omiljenu košulju, ova ogrlica je uvek savršen dodatak za video poziv u poslednjem trenutku. Svaki komad ovog nakita je jedinstven i bezvremenski i pod ovim okolnostima nema bolje investicije kad je nakit u pitanju.