Kada je odeća u pitanju, sa crnom bojom ne možete pogrešiti. To je definitivno najzahvalnija boja koju možete nositi - pristaje baš svima, vizuelno sužava i lako se kombinuje sa svim drugim bojama. Prema tome, "all black" stajling zvuči savršeno, zar ne?
Ipak, nekako nam se čini da je urezano mišljenje da je rezervisan za hladne i tmurne dane. Odlučile smo da razbijemo taj mit i dokažemo suprotno.
Inspiraciju smo pronašli kod popularne influenserke Ališe Rodi te vam u nastavku donosimo tri ideje kako svoj crni stajling možete učiniti letnjim, a tajna je u sledećim modnim dodacima:

Bele patike


Osim što su trendi same po sebi, bele patike napraviće odličan kontrast u kombinaciji sa crnim stajlingom. Možete ih nositi uz jednostavne kombinacije poput crnih farmerica i klasične majice, ali i uz odelo, suknje ili haljine. Sa njima ne možete pogrešiti! Što se tiče modela patika, izbor je na vama. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara. U slučaju da baš nikako ne volite patike, isti efekat postići ćete sa bilo kojim drugim belim parom obuće.

Šarena marama

Postoji li išta što nas podseća na proleće više od šarene marame?! Ovaj dodatak daje poseban šarm baš svakom autfitu, a najbolje dolazi do izražaja u monohromatskim kombinacijama. Marame su još jedan u nizu povratničkih trendova iz devedesetih. Mogu se nositi na nekoliko različitih načina - oko vrata, u kosi, na torbi ili oko struka umesto remena. Uz to se mogu nositi na bezbroj različitih kombinacija. U radnjama su dostupne u različitim bojama i sa različitim printovima, a ovog leta važi samo jedno pravilo - što šarenije, to bolje!

Upečatljiva torba


Verujemo da ćete se sve složiti da upečatljiva torba može začiniti svaku kombinaciju pa tako i - "all black". U trenutku će uneti živost u crni stajling i učiniti ga efektnim. Budući da se crna odlično slaže sa svim bojama i printovima, na raspolaganju imate zaista veliki izbor različitih torbi. Torba može biti upečatljiva zahvaljujući neobičnom obliku, jarkim bojama, šarenim printovima, različitim teksturama... Važno je samo da bude što otkačenija!