Kada kupujemo jakne, osim što prvo primetimo njenu estetiku, veoma nam je važna i njena praktičnost. Koliko ste samo jakni kupile u životu jer su estetski lepe, a praktičnost im je nula? Praćenje trendova često nam se obilo o glavu (a i o novčanik) i iako smo sebi hiljadu puta rekle da više nećemo kupovati nešto samo zato što nam je u tom trenutku dopalo, nekako se čini da svaki put uradimo isto. Zato smo odlučile da krenemo od jakni i izaberemo one modele za koje znamo da ih možemo kombinovati u svakoj prilici.

Kožni sako

Nosile su ga i naše mame, a sada je ponovo svetski in i broj jedan u modnom svetu. Trendseterke su ga oberučke prihvatile jer se slažu uz apsolutno svaku kombinaciju.

Jakne od tvida

Ovaj model jakne možete da kombinujete u bezbroj varijanti. Važi za komad koji svaka žena treba da ima u svom ormanu, pa ukoliko ga već niste kupile, znate šta vam je činiti.

Safari jakne

Oversized jakne više nisu namenjene samo za safari. Ovaj model idealan je za svaku kežual kombinaciju, a vašem autfitu daćete pečat originalnosti čak iako nosite trenerku.

Košulja-jakna

Za sve koji uživaju u udobnosti, ove jakne su pun pogodak. Dodajte uz njih kožne čizme i zanimljivu torbicu i imaćete sjajnu kombinaciju za bilo koju dnevnu ili noćnu priliku.