Popularnost internet poručivanja raste svakim danom i sada gotovo svaka trendseterka, influenserka ili modna blogerka gradi stil zahvaljujući isključivo onlajn poručivanju odeće. Međutim, neki slučajevi ne omogućavaju da odaberete pravu veličinu stvari ili model. U nastavku vam otkrivamo 5 najtežih stvari za virtuelni izbor garderobe.


Brushalteri


Pitanje odabira lepog i udobnog donjeg veša relevantno je za žene svih uzrasta. Nažalost, kupovina grudnjaka bez isprobavanja je veoma rizična. Ženske grudi vremenom menjaju oblik i veličinu i zato je veš bolje kupiti tek nakon što dobro pogledate u običnoj prodavnici.


Patike


Ako vam je cilj da kupite moderne patike u kojima jednostavno hodate ulicom, onda nema problema. Slobodno ih kupite putem interneta i uživajte u prisustvu elegantnog para među vašom garderobom. Ipak, ako su vam potrebne patike za trening u teretani, posetite prodavnicu jer tu postoji prilika da ih isprobate i utvrdite da li su vam udobne. Ovo je veoma važna tačka u izboru sportske obuće za trening.


Košulje


Saznati veličinu košulje jeste jednostavno, ali niko vam ne može unapred reći da li će vam biti dobra u ramenima i kako leži na grudima. U većini slučajeva košulje su uske i nedovoljno labave u području poprsja. Stoga, ako ste vlasnica nešto širih ramena, dajte prednost prodavnicama. Naravno, imate pravo da ih naručite putem interneta i radi vernosti odaberete malo veću veličinu modela koji vam se dopada, ali zašto naručiti nešto što, možda, neće odgovarati figuri onako kako ste želeli?


Predimenzionirane stvari


Između prevelike odeće i odeće velike veličine, nalazi se vrlo tanka linija koju je gotovo nemoguće odrediti okom. Želite li biti u trendu i kupite sebi bluzu malo labavijeg kroja, vrlo pažljivo proučite podatke o njenoj veličini. Ako niste sigurni, odložite kupovinu i posetite obližnju prodavnicu ženske odeće. Sigurni smo da ćete i tamo pronaći nešto slično i moći ćete da odlučite da li vam odgovara bluza prevelike veličine ili ne.


Sakoi i blejzeri


Lepota bilo kog odela, kao i jakne, zavisi od toga kako u veličini odgovara osobi. Nažalost, kada kupujete putem interneta, to je potpuno nemoguće potvrditi u praksi.