Iako nam se letu bliži kraju, dizajneri su nekim trendovima predvideli popularnost i na jesen. Jedan od tih trendova je i moj omiljeni – stacking, odnosno slaganje prstenja.
Ako ih zbog nečeg obožavam to je zato što ih možete staviti koliko god želite, a da će uvek izgledati lepo. Dobro, ne mislim da baš na svaki prst stavite po jedan, ali 3 po ruci su sasvim okej!

Ono što se i ove sezone posebno ističe jeste midi prstenje manjih od dimeznija vašeg prsta i generalno od prosečnog prstenja koje nosite. Ovaj smeli detalj dolazi u različitim oblicima i stilovima, te su mogućnosti njegovog kombinovanja mnogobrojne. Naš predlog je da pronađete jedan statement prsten, te da u skladu sa njim kombinujete ostale.

Dakle, ukoliko se odlučite za nešto veći prsten sa kamenom u nude boji, sa njim uklapate nešto neutralnije rose gold ili zlatno prstenje. Ali kako ni maksimalizam odavno nije bauk, nećete pogrešiti ni ako se odlučite za recimo nekoliko dobrih, velikih zlatnih komada. Upravo je to ona lepota trenda u kojoj uživam – možete ga nositi kako god želite! Postoje i varijante boho look-a, svih oblika geometrije, plavo i crno kamenje, indie stil i tako dalje. Ono što je takođe dobro kod ovog trenda jeste to što daje vizuelno duži izgled prstiju i što će začiniti svaki vaš autfit. Midi prstenje će savršeno upotpuniti vaše nežne i romantične letnje kombinacije, dok će na jesen one sjajno izgledati uz bajkersku kožnu jaknu i crne martinke.

Evo nekoliko ideja kako možete da ih nosite.