Ovog proleća najviše se nose teksas modeli i suknje sa cvetnim detaljima, ali u igri kombinovanja ostaju i nezaobilazne slip varijante koje se lako prilagode raznim stilovima.

Ono što je sa ovim suknjama moguće jeste da odlično pristaju i uz kežual, elegante, ali i poslovne varijatne.

Ukoliko kombinujete slip model u dnevnoj varinati, jednoglasni smo za autfit koji uključuje oversized džemper ili hoodie duks. Možda vam zvuči nespojilo, ali ova dva komada se fantastično slažu jer kreiraju zanimljiv izgled bez obzira da li se odlučite za potpetice ili patike.

Ako ste ipak fan girly modne priče, slip suknje možete da kombinujete sa užim majicama ili bluzama, a ukoliko ogrnete i kratki kardigan dobićete neodoljivi look sa ulica Pariza.

Treba vam look za noć? Slip suknja nikad neće izdati! Crop topovi, zanimljive bluze i košulje će odlično odgovarati večernjoj eleganciji, još ukoliko na sve to dodate i upečatljivi blejzer- kombinaciju ste podigli nekoliko lestvica više!

Kao što vidite mogućnosti za kombinovanje ovih laganih suknji je zaista mnogo, tako da, ovog proleća, se ne ustručavajte da se poigrate sa različitim bojama, dezenima i kombinacijama.

Ako ste se, kao i mi, zaljubile u moć ovih jednostavnih suknji, pogledajte u galeriji ispod gde ih možete pronaći kod nas!

Print Screen/Zara možete ih pronaći u Zari!